Skip links

Interjúk és videók

Családi interjú.

Interjú Kassai Lajossal.

Interjú Faragó Csaba szervezővel.

A 907-es pozsonyi csata újraélesztésekor Mónus József világbajnok és -rekorder távlövő íjász adta le a kezdő lövést. Interjúnkban a kilőtt nyílvessző boldogságáról és a harcosok lelkében továbbélő hagyományokról is beszél.

Lezsák Sándor, az országgyűlés alelnöke misztikus helynek tartja a Kassai-völgyet, amelyet véleménye szerint mindenkinek meg kell ismerni.

Nyílzápor a modern katona szemével. Dr. Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség parancsnoka példaértékűnek nevezte a Kassai-völgyben tapasztaltakat.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, miniszterhelyettese kisgyermekével érkezett az augusztus 7-i nyílzáporra, hiszen – ahogy elmondta – nem lehet elég korán kezdeni a hagyományokkal való ismerkedést.

Az igazi 9-10. századi életérzéshez a megfelelő ruházat és a korhű szálláshely is hozzátartozik. A nyílzápori jurtatábor magját a Keleti Gyepű adta Györki Attila vezérletével.

Fogadják szeretettel ezt a kisvideót! Hamarosan jelentkezünk terjedelmesebb és részletesebb videóinkkal. Kövessék oldalunkat!