Skip links

Meghívó a Lovasíjászat Világnapjára

Tisztelt Lovasíjászok!
Kedves Érdeklődők!

World Federation of Equestrian Archery meghívja Önöket egy a világon ezidáig egyedülálló kezdeményezésre, a Lovasíjászat Világnapjára!

A Lovasíjászat Világnapja bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőséget kínál a lovasíjászok számára, és pozitív párbeszédet kezdeményez a témában érintettek között. Továbbá lehetőséget ad arra, hogy megmutassuk a világnak, mennyire széles körben elterjedt ez a tevékenység!

Lovasíjászat

Világnapja

Időpont

2021 augusztus 7.

Helyszín

világszerte

Központi rendezvény

Kassai-völgy, Kaposmérő, Magyarország

A Lovasíjászat Világnapján mindenki részt vehet, aki:

regisztrál a www.worlddayofequestrianarchery.com weboldalon, a „Regisztráció” menüpontban,

regisztrációkor elfogadja az „Adatvédelmi tájékoztatót”

20/7/2021 és 1/8/2021 között feltölt egy maximum 1 perces videót és egy fényképet, amin lovasíjászik

hozzájárul, hogy az általa küldött videót vagy fényképet a rendezvény szervezői internetes- és egyéb képi megjelenéseik során használhassák

A feltöltött anyagok megjelennek a Rendezvény honlapján, Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján, illetve a központi rendezvényen kivetítőn a helyszínen. A résztvevők megjelennek létszám szerint is, országonkénti bontásban, ami minden felületünkön szintén folyamatosan követhető lesz. Kérem tanulmányozzák weboldalainkat  www.wfea.world  www.worlddayofequestrianarchery.com

Központi rendezvény: Magyarország, Kaposmérő, Kassai-völgy

A Kassai Lovasíjász Iskola és egyben a világ jelenleg legfelszereltebb lovasíjász képzési központja Magyarországon, a Kassai-völgyben található. Ez Kassai Lajos otthona, és a rendezvény központja is, ahol egy egész napos  íjászprogrammal készülünk, aminek csúcspontja egy nagy történelmi íjász együttlövés lesz. A nap történései internetes felületeinken szintén folyamatosan követhetőek lesznek.

Használják ki a lehetőséget, regisztráljanak, és vegyenek részt a Lovasíjászat Világnapjának rendezvényében. Ha kérdéseik adódnának, vagy további információra van szükségük, ne habozzanak velünk felvenni a kapcsolatot!

Regisztrálok a Lovasíjászat Világnapja eseményre